Polish (PL)
Polish (PL)
English (en-GB)

ZAPRZASZAMY NA SZKOLENIE W BYSTREJ DLA KADR RSP

Uprzejmie informuję, że Krajowy Związek Rewizyjny Rolniczych Spółdzielni Produkcyjnych organizuje  w dniach 6-8 grudnia br. dla przedstawicieli RSP wyjazdowe szkolenie w  hotelu "MAGNUS RESORT" ul. Fałata 222, 43-360 Bystra

Tematyka szkolenia będzie obejmowała zagadnienia ekonomiczne jak również problematykę związaną z odzyskiwaniem  wierzytelności.

 Koszt szkolenia:

1600 zł + 23% Vat dla spółdzielni zrzeszonych w KZRRSP

1700 zł + 23% Vat dla spółdzielni niezrzeszonych

Hotel jest czterogwiazdkowym kompleksem SPA z parkingiem i 7 posiłkami w cenie. Przewidziane są pokoje dwuosobowe, jednak istnieje możliwość zarezerwowania pokoi jednoosobowych za dopłatą. 

Zgłoszenia prosimy dokonywać  na adres mailowy: kzrrsp@kzrrsp.pl i wpłaty  na konto Związku :

PKO BP S.A. 27 O/Warszawa Nr   85 1020 1156 0000 7802 0062 1128

Z podaniem aktualnego numeru komórkowego i adresu mailowego uczestnika oraz spółdzielni, którą będzie reprezentował.

Kontakt telefoniczny 797 949 333, 22 826 26 75 

Zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w szkoleniu.

     Z poważaniem

  Łukasz Zbonikowski

Prezes Zarządu KZRRSP

 

AGENDA SZKOLENIA

Krajowego Związku Rewizyjnego Rolniczych Spółdzielni Produkcyjnych

6-8  Grudzień  2022r.   Bystra woj.śląskie

 Hotel Magnus Resort****
ul. Fałata 222, 43-360 Bystra

6.12.2022 wtorek

  • 15.00 Lunch serwowany w Restauracji hotelowej
  • 15.00 Zakwaterowanie w Hotelu
  • 16.00 - 19.00 Blok szkoleniowy    - mec. Michał Radziejewski - „Odzyskiwanie wierzytelności”
  • 20.30 - Kolacja Integracyjna przy muzyce 

 

7.12.2022 środa

  • 7.00  - 10.00          Śniadanie
  • 10.00 - 14.00          Blok szkoleniowy -„Timac-Agro” , „Swimmer”
  • 14.00 - 15.00 Obiad bufetowy w Restauracji hotelowej
  • 15.00 - 18.00 Blok szkoleniowy    -  Przemysław Szot-  „Co w podatkach w 2023 roku piszczy?"  „Składka  zdrowotna”         
  • 20:00 Kolacja w tawernie

 

08.12.2022 czwartek

  • 7.00-10.00 Śniadanie w formie bufetu w Restauracji Hotelowej – wymeldowanie
  • 10.00-13.00 - Wyjazd do „ Muzeum Browaru w Żywcu” -zwiedzanie z przewodnikiem i degustacja
  • 14.00 obiad